Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

VINO TRAVEL s.r.o.,
IČO: 26908361,
se sídlem Vrbice 390, 69 109 Vrbice.

Kontaktní e-mail: info@mlyn-boretice.com


Jaké údaje a proč zpracováváme

Dotazy a poptávky

Na základě budoucího plnění smlouvy zpracováváme vaše jméno, e-mail a případně telefon, abychom mohli zodpovědět váš dotaz a správně vyřídit vaši poptávku.

Údaje zpracováváme po dobu max. 1 roku.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti zpracováváme následující údaje: jméno, e-mail, telefon a fakturační adresu , abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

Údaje zpracováváme po dobu max. 3 let, nebo po dobu, kterou nám ukládá zákon.

Kdo údaje zpracovává

Ing. Vlastimil Lubal, Vrbice 390, 69109, Vrbice, IČO 42276012

VINO TRAVEL s.r.o., Vrbice 390, 69109, Vrbice, IČO 26908361


Soubory cookie

Webové stránky používají soubory cookie a další související technologie. Tyto soubory také vkládají třetí strany. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

Zásady používání souborů cookie ▶


Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 19.4.2022.

© VINO TRAVEL s.r.o. • ochrana osobních údajů | cookies

Vytvořil MD webdesign – tvoříme obchodně úspěšné weby

Top